Tandarts; Tandartspraktijk;
Leuker met een lach

Tandheelkundige implantaten

Een ongelukje bij het sporten, ijzel op straat of simpelweg slijtage: het kan u één of meerdere tanden kosten. Gelukkig kunnen onze specialisten dat tegenwoordig prachtig oplossen. U kunt weer onbezorgd lachen en in een appel bijten. “Dat zoiets kleins zo’n groot verschil kan maken.”

Vol zelfvertrouwen met implantaten van Boverhoff

Een implantaat kunt u vergelijken met een kunstwortel, die op de plaats komt van een verloren kies of tand. Meestal zijn deze ‘kunstwortels’ gemaakt van titanium, en ze hebben de vorm van een schroef. Titanium is een materiaal dat door het tandbot en het omliggende tandvlees wordt geaccepteerd.

Miljoenen mensen gingen u voor
Wereldwijd hebben miljoenen mensen inmiddels een succesvolle behandeling ondergaan voor een enkele tand of volledig kunstgebit.
 

De voordelen:

  • de beste en meest natuurlijke oplossing voor vervanging van tanden en kiezen zonder omliggende tanden te beschadigen
  • voelt comfortabel en natuurlijk aan
  • uw gebit zit weer rotsvast in uw mond
  • geen uitgaven meer aan dure kleefpasta’s
  • veilige, betrouwbare en voorspelbare behandelingsmethode
implantaten

Het plaatsen van de implantaten

De plaatsing van implantaten is een kleine ingreep. Onder lokale verdoving zet onze implantoloog, Arent Linkens, de implantaten. Hierop wordt 2 tot 3 maanden later het kunstgebit, de kroon of de brug geplaatst. Tussendoor draagt u gewoon uw oude gebit of een tijdelijke voorziening. Wilt u meer informatie?

Protheses

Protheses

Een plaat- of frameprothese is een uitneembare vervanging van één of meerdere tanden of kiezen, wanneer een brug, kroon of implantaat niet mogelijk is. Voor het op maat maken van de prothese zijn 4 of 5 tandartsbezoeken nodig.

Klikgebit

Klikgebit

Een klikgebit is een gebit dat wordt bevestigd op implantaten. Met een klikgebit heeft u niet het gevoel dat u een vals gebit heeft: uw gehemelte blijft vrij en u kunt uw gebit gewoon poetsen met een tandenborstel. Daarnaast kunt u het klikgebit uitnemen wanneer u wilt.